Et stærk og fleksibelt CMS system

Skræddersyede TYPO3 hjemmesider

Jyskwebs kerneydelse er kundetilpassede webløsninger i TYPO3 CMS. Ikke to virksomheder er ens, derfor skal dit website også tilpasses dine behov og afspejle din virksomheds identitet, aktiviteter, ydelser, produkter og organisation. Vi indleder udviklingen af et website med en afklaring af dine ønsker til hvordan virksomhedens profil skal tegnes, og en kortlægning af hvilke funktioner websitet skal kunne håndtere og en strategi for hjemmesidens vedligeholdelse.

Når du vil videre med dit website

Med et hav af TYPO3-udvidelser er du sikret mange muligheder for at udbygge din hjemmesides funktioner. Det kan være fra projektstart eller senere, når nye behov opstår.

Det er altid muligt at tilpasse webløsningen til dit aktuelle behov. Med en stor volumen af udvidelsesmuligheder, kan vi - for de mest gængse udvidelser som nyheder, forum, kalender, webshops, galleri osv. - ofte have flere alternativer at vælge i mellem indenfor hver kategori. Dermed kan du få den hjemmesideløsning der præcist matcher dine forventninger.

Skulle du have særlige behov, er der mulighed for udvikle kundespecifikke udvidelser fra bunden af - ligesom der er mulighed for integration med andre systemer.

TYPO3 CMS - en stærk basisversion

Du kan komme langt med TYPO3 CMS uden udvidelser. TYPO3 CMS er i dets basisversion så stærkt og funktionsrigt at det kan opfylde langt de fleste almindelige krav til en spændende website-løsning. Multimedie-fremvisning, login- og søgefunktionalitet, datostyring af indholdsblokke, versionering, redaktionsworkflow og meget mere er standardfunktioner i TYPO3 CMS.

©2006-2021 Jyskweb