Rådgivning og vejledning

Når dit TYPO3 website skal have et løft

Har du en eksisterende hjemmeside i TYPO3 CMS, kan vi være behjælpelig med tilretning af skabeloner, redesign, implementering af udvidelser og meget mere.

TYPO3 rådgivning for administratorer

Administrerer du selv en TYPO3-løsning hvor du har behov for konsulent-support, kan Jyskweb hjælpe med fejlsøgning, vejledning i hvilke fordele og ulemper der er ved de forskellige udvidelser og forslag til hvordan du organiserer dine skabeloner og meget mere. Et par konsulenttimer kan spare dig for megen hovedbrud og mange timer.

TYPO3 rådgivning for redaktører

Hos Jyskweb kan du få rådgivning i hvordan du udnytter redigeringsmulighederne i TYPO3 CMS optimalt. Det bidrager både til hurtigere arbejdsgange og til at udvide dine muligheder for at udgive indholdet på hjemmesiden som du ønsker det. Med en supportaftale er du altid sikker på at kunne komme hurtigere videre hvis du skulle støde på problemer.

Vedligeholdelse af TYPO3-løsninger

Jyskweb fungerer gerne som administrator på din TYPO3-løsning. Så vil du kunne fokusere på den løbende opdatering af indholdet, og når der er opstår behov for ændringer eller tilføjelser der kræver mere teknisk indsigt i TYPO3 CMS, har du konsulentassistance lige ved hånden.

Klippekort - support, vedligeholdelse og udvikling

Support ydes på basis af klippekortsordning.

Klippekortet kan anvendes til alle typer support, rådgivning og mindre programmeringsopgaver. Der afregnes pr. påbegyndt kvarter.

Vi har gode erfaringer med ordningen. Den sikrer at du hurtigt kan komme videre hvis du får brug for hjælp.

©2006-2023 Jyskweb