Skabt til kunden helt fra bunden

Responsiv design

Vores websites er almindeligvis baseret på bootstraps framework. Det sikrer at indholdet præsenteres godt uanset hvilken enhed hjemmesidens besøgende kommer fra. Indholdet og webdesignet tilpasser sig automatisk til mobilen, tablet'en eller PC'eren.

Unikke webdesign

Produktioner fra Jyskweb er som regel skabt til kunden helt fra bunden sammen med vores grafiske samarbejdspartnere. I fællesskab sætter vi fokus på, hvordan din hjemmeside skal formidle dine ydelser eller produker i de rette rammer. Webdesignet skal fænge og skabe interesse for hjemmesidens indhold.

Samtidig skal designet danne en baggrund der er afstemt med hjemmesidens indhold og virksomhedens profil og værdier. Det skaber tillid. Derfor baserer vi udviklingen af webdesign på indlevelse, sparring og idéudveksling.

Skabelonbaserede

Til mindre opgaver har vi en sjælden gang i mellem leveret hjemmesider baseret på masseproducerede skabeloner. Det kan være en måde at få adgang til en TYPO3-løsning og alle fordelene på redaktørsiden uden at skulle stille med et større budget. Det kan lade sig gøre; men vi anbefaler at bruge lidt budget på at få udviklet et eget unikt webdesign.

©2006-2023 Jyskweb