TYPO3 webprojekter, makeovers og daglig support

Udvikling og support

Jyskweb leverer nye websites i form af TYPO3-baserede projekter. Vi kan indgå i teams eller selv stå for projektledelsen. Derudover kan vi også hjælpe med opdatering af design eller funktionalitet på eksisterende TYPO3-løsninger. Endelig supporterer vi kunder i det daglige med småændring og redaktørtips.

Vi sætter fokus på hvordan du får mere ud af dit website. Recepten er skalerbar Open Source-teknik og kvalificeret support.

 

Kunderne siger...

Houens Odde Spejdercenter har vi været meget glade for samarbejdet med Esben og Jyskweb. Vi skulle have lavet en ny hjemmeside på både dansk og engelsk. En relativt omfangsrig side med flere specielle krav grundet designelementer. Houens Oddes frivillige kræfter stod selv for design, tekster og billedemateriale, men vi manglede en dygtig programmør der kunne tage vores webdesign fra Photoshop til et reelt fungerende website. Kravet var, at det skulle baseres på TYPO3, da vi kendte det som et godt, stabilt CMS. Vi kontaktede derfor Esben - og han formåede, på aller bedste vis, at få vores design konverteret til en funktionsdygtig hjemmeside, med adgang for flere redaktører, lette værktøjer og brugervenlig CMS. Den efterfølgende tilretning, justering og support har fungeret upåklageligt, og vi har været meget tilfredse med et godt og professionelt samarbejde.

Bjørn Eidnes

Webdesigner
Reformator

©2006-2023 Jyskweb