Effektiv kommunikation

Brugervenlighed

Det bør være nemt at gennemføre opdateringer af din hjemmeside i det daglige. Kun på den måde får du en effektiv kommunikation. TYPO3 CMS reducerer de tekniske barrierer og giver dig mulighed for at fokusere på indholdet.

Under det almindelige opdateringsarbejde vises websitets sider i en sidetræsstruktur, som du kender den fra Stifinder. Sider med undersider kan foldes sammen og foldes ud. Desuden understøtter TYPO3 "træk og slip" i sidetræet, så man nemt og hurtigt kan reorganisere hele eller dele af hjemmesiden.

Redigeringsværktøjerne i websites fra Jyskweb tilpasses, så der er de funktioner der skal bruges på hjemmesiden og som webdesignet kan håndtere; hverken mere eller mindre. Fordelen ved overensstemmelse mellem backend og frontend er klar. Du får en brugerflade der giver dig enkle arbejdsgange og færre barrierer.

Backend på tablets

Backend’en på TYPO3 er responsiv og kan tilpasses mindre skærme som f.eks på tablets. Det muliggør opdateringer på farten, når du vil udgive helt dugfriske nyheder eller blot vil arbejde på websitet udenfor kontoret.

Flerbruger-funktioner

Er I flere redaktører på jeres website, er der med TYPO3 CMS udbyggede muligheder for at lave den opsætning af redaktørgrupper som passer netop til jeres organisation. Grupperne styres centralt og kan tildeles rettigheder, så kun udvalgte grupper har adgang til bestemte afsnit af hjemmesiden. Hver gruppe kan desuden tildeles rettigheder til specielle værktøjer og formatvalg.

TYPO3 support - en fair aftale

Med en klippekortsordning hvor der afregnes pr. påbegyndt kvarter, har du altid din TYPO3 specialist ved hånden og kan komme hurtigt videre med din hjemmeside. Også selv om det kun er en mindre sag. Klip kan både anvendes til hotline for redaktører og til udvikling og tilpassing af din TYPO3 hjemmeside.

©2006-2023 Jyskweb