Open Source - et hav af muligheder

Åbne muligheder

TYPO3 CMS er Open Source. Det betyder dels at koden er tilgængelig og kan videreudvikles til særligt tilpasset opgaver og dels at du bliver ejer af din webløsning uden nogen former for licensudgifter. De to ting tilsammen betyder at du både får luft i budgettet og samtidig har mulighed for at få den skræddersyede webløsning du har brug for. Der bliver bedre råd til et bedre website.

State-of-the-art teknologi

TYPO3 er et pålideligt og topmoderne CMS der er baseret på teknologier som Bootstrap, HTML5, CCS3, LESS, SASS, PHP og MYSQL.

Udviklingen af TYPO3 foregår i et konstant og forudsigelig flow af nye versioner. Se TYPO3 versioners roadmap her.

Stærk basisversion

Basisversionen af TYPO3, Core, er mere rig på funktioner end de fleste konkurrende systemer og mange hjemmesider vil kunne drives fint på en ren TYPO3-installation uden ekstra udvidelser. Færre udvidelser gør systemet enklere at holde opdateret. Det begrænser vedligeholdelse i forhold til konkurrende CMS’er der nogle gange er baseret på store mængder udvidelser blot for opnå et nogenlunde tilfredsstillende funktionsniveau.

Undgå flaskehalsen

Med et brugervenligt CMS som TYPO3 bliver det muligt at uddelegere det daglige opdateringsarbejde til dem der sidder med informationerne til hjemmesiden. Dermed vil din IT-afdeling blive aflastet. IT-afdelingen kan fokusere på de administrative opgaver med brugeroprettelse, drift, hosting osv.

Administrationen af din TYPO3 CMS løsning kan også varetages eller bistås af Jyskweb.

©2006-2023 Jyskweb