TYPO3 CMS gør det svære valg lidt nemmere

Skalérbart CMS

Skalérbarheden sikrer at du altid kan komme videre med dit website i takt med at dit firma udvikler sig. Og vel at mærke inden for samme system. Et website i TYPO3 CMS dækker ikke kun dit nuværende behov; men sandsynligvis også dine kommende behov.

Med TYPO3 CMS kan du få alt fra en basis-løsning med en enkel og overskuelig brugerflade til den store portalløsning med intranet, differenceret brugeropsætning og udvidelsesmoduler som nyhedsbreve, kalender, brugerundersøgelsesmodul og meget mere...

Stor international udbredelse

TYPO3 CMS har stor international udbredelse. Også i Danmark findes der rigtig mange hjemmesider baseret på TYPO3. Stor udbredelse og mange brugere sikrer hurtig fejlretning, stedse udvikling og tilpasning til tidens krav til et entreprise CMS. TYPO3 har været på markedet siden 1997 og har udviklet sig til et både holdbart og moderne værktøj.

Uddeleger

TYPO3 CMS er en brugervenlig løsning der sætter dig og dine medarbejdere i stand til at holde websitet ajour. Vedligeholdelsen af hjemmesiden kan uddelegeres, så I undgår unødige mellemled og sikrer jer et spændende og opdateret website.

Der er mulighed for at oprette redaktørgrupper med forskellige rettigheder og værktøjer. Den redaktør der blot skal bruge få værktøjer og måske kun skal have adgang til et udsnit af websitet, får en profil der netop passer til hendes/hans opgaver. Den mere rutinerede webmaster får derimod en udvidet redaktørprofil med flere værktøjer og rettigheder.

Mange websites i én installation

Har du flere brands eller opretter I flittigt kampagnehjemmesider kan der være god økonomi og fornuft i at samle alt i en løsning. Det kan også være at I er en forening eller organisation med undergrupper eller selvstændige afsnit.

TYPO3 CMS er meget velegnet til at drive mange hjemmesider i en fælles TYPO3-installation. Det betyder færre arbejdsgange og færre udgifter i forhold til vedligeholdelse og opdatering af teknikken bag dine hjemmesider.

Ingen leverandør-bindinger

Der findes TYPO3-specialister og webbureauer med TYPO3-programmører fordelt over hele landet. Det giver en sund konkurrence og gør dig uafhængig af din CMS-leverandør. Den frihed har man sjældent i samme grad i forbindelse med kommercielle CMS-systemer.

©2006-2023 Jyskweb