tlf30 82 68 66

Vedligeholdelse af TYPO3-løsninger

Jyskweb fungerer gerne som administrator på din TYPO3-løsning. Så vil du kunne fokusere på den løbende opdatering af indholdet, og når der er opstår behov for ændringer eller tilføjelser, der kræver mere teknisk indsigt i TYPO3 CMS, har du konsulent assistance lige ved hånden.

TYPO3 rådgivning for redaktører

Hos Jyskweb kan du få rådgivning i, hvordan du udnytter redigeringsmulighederne i TYPO3 CMS optimalt. Det bidrager både til hurtigere arbejdsgange og til at udvide dine muligheder for at placere indholdet på hjemmesiden, som du ønsker det. Med en supportaftale er du altid sikker på at kunne komme hurtigere videre, hvis du skulle støde på problemer.

TYPO3 rådgivning for administratorer

Administrerer du selv en TYPO3-løsning, hvor du har behov for konsulent-support, kan Jyskweb hjælpe med fejlsøgning, vejledning i hvilke fordele og ulemper, der er ved de forskellige extensions og forslag til, hvordan du organiserer dine skabeloner og meget mere. Et par konsulenttimer kan spare dig for megen hovedbrud og mange timer!

Klippekort - support, vedligeholdelse og udvikling

Support ydes på basis af klippekortsordning.

Klippekortet kan anvendes til alle typer support, rådgivning og mindre programmeringsopgaver. Der afregnes pr. påbegyndt kvarter.

Vi har gode erfaringer med ordningen, der sikre at du hurtigt kan komme videre, hvis du får brug for hjælp.