tlf30 82 68 66

Hvem?

Jeg har siden 1996 beskæftiget mig professionelt med webudvikling. Siden 2006 har jeg arbejdet som TYPO3 konsulent.

Min fornemste opgave er at omsætte TYPO3's store potentiale til en skræddersyet webløsning, der er tilpasset dine ønsker og behov.

Levering af nye hjemmesider er kun den halve historie. Support til den daglige drift og vedligeholdelse er den anden højt prioriterede del af min ydelse. Mit fokus er at give kvalificeret og rettidig support og seriøs og relevant rådgivning, der bringer dig videre.

Hvem ellers...?

Jyskweb samarbejder med freelancere og partnere på netværksbasis. Til hver opgave sætter vi et hold, der matcher opgaven. Hosting og serveropsætning er lagt i hænderne på specialister med stor erfaring i TYPO3-hosting.

Hvorfor?

Med Jyskweb som din partner får du en professionel webløsning, personlig service og kvalificeret support.

Esben Leonhard

Kunderne siger...

Vi har i C3 Consulting haft fornøjelsen af at samarbejde med Esben siden 2009 omkring udvikling og drift af vores website. Lige fra begyndelsen har Esben vist sig at være en usædvanlig pålidelig og kompetent samarbejdspartner. Han har under både udviklingen af vores site og den efterfølgende support været dygtig til at forstå og møde netop vores behov. Esbens typiske svar på spørgsmålet ’Kan det lade sig gøre?’ er ’Alt kan lade sig gøre!’ – og han lever op til det. 

Esbens grundighed og samvittighedsfuldhed, kombineret med en evne til lynhurtigt at løse hvad der måtte opstå af problemer, gør det løbende samarbejde både trygt og smidigt. Så hvis du leder efter en fleksibel og uhyre professionel samarbejdspartner med en no-nonsense tilgang til webudvikling, kan jeg ikke forestille mig et bedre valg. Det er mig en fornøjelse at give Esben min varmeste anbefaling.

Anne Katrine Skovenborg

Communication Manager and Intercultural Consultant
C3 Consulting, 2013